Over Ons

Beleef Lauwersoog & Waddenpaviljoen De Noorman
Beleef Lauwersoog is de overkoepelende merknaam die we gebruiken voor alle activiteiten die we organiseren zoals Land Rover Safari’s, Zeehondentochten en Rescueboot Expedities. We organiseren deze activiteiten vanuit ons Waddenpaviljoen, De Noorman. 

Waar u met Beleef Lauwersoog de prachtige natuur in en rondom Lauwersoog op unieke wijze kan beleven, kunt u bij Waddenpaviljoen De Noorman terecht om op ontspannen wijze de Waddenregio te proeven.

Met een prachtig panoramisch uitzicht, over zowel de Waddenzee als de haven van Lauwersoog, is dit hét mooiste plekje aan de Waddenzee! 

Waddenpaviljoen De Noorman

Over Beleef Lauwersoog
Met de activiteiten van Beleef Lauwersoog is het ons doel om u en uw gezelschap een onvergetelijke dag te laten beleven.

Persoonlijke aandacht en flexibiliteit zijn hierbij belangrijke kernwaarden voor onze medewerkers. Wees dan ook nooit terughoudend om onze medewerkers om hulp te vragen of ons van feedback te voorzien!

Waddenpaviljoen De Noorman
De Noorman is gelegen op het einde van de pier in de haven van Lauwersoog. Een prachtige locatie pal aan de Waddenzee.

Geniet van een fantastisch uitzicht over de haven én de Waddenzee.  Bij helder weer zie je ook Schiermonnikoog liggen en haar vuurtorens.

De Noorman serveert zowel heerlijke malse vlees gerechten als verse vis gerechten uit de Waddenregio. Dineren, lunchen of gewoon even lekker borrelen. Er is voor ieder wat wils en alles wordt met een diepgewortelde passie voor u bereidt! 

Ook ons bedienend personeel heeft persoonlijke aandacht en flexibiliteit hoog in het vaandel staan. Heeft u wensen, feedback of wilt u iets anders met ons delen? We horen dat graag!

Hopelijk tot snel!