BRUILOFT

Zijn jullie op zoek naar een unieke locatie om de liefde te bezegelen? Dan zijn jullie bij Beleef Lauwersoog aan het juiste adres.

Het is mogelijk om de mooiste dag van jullie leven op één of meerdere van onze unieke locaties te organiseren. Voor zowel grote als kleine intieme gezelschappen. Wij kunnen het voor jullie regelen van de ceremonie tot het feest en de huwelijksnacht.

Wij dragen graag bij aan een dag die jullie en jullie gasten zich nog lang zullen herinneren.

TROUW ARRANGEMENTEN

Bekijk hier voorbeelden van trouw arrangementen en prijzen.

Keuze gemaakt?

Of juist hulp nodig bij uw keuze? Neem gerust contact met ons op of gebruik het contact formulier.

Ter land

Een trouwlocatie naar keuze in het Nationaal Park, of bij Waddenpaviljoen De Noorman.

Ter zee

Trouwen op een schip voor anker, op een zandplaat of op een klein intiem eilandje.

Altijd op maat

Arrangementen, en hun samenstelling, zijn altijd naar uw eigen wensen aan te passen.

Unieke ceremonie locaties 
Elkaar het JA-woord geven kan op verschillende manieren, dus kies wat jullie het best vinden passen. Geef het JA-woord bijvoorbeeld op één van onze schepen, midden op de Waddenzee. In ons Waddenpaviljoen (of op het terras) met een prachtig uitzicht over de Waddenzee.

Liever trouwen in het midden van de natuur? Het is ook mogelijk om, zeer romantisch, te trouwen op een zandplaat in het midden van de Waddenzee. Of op een klein privé eilandje in het Lauwersmeer. Maar ook midden in de bossen van het Nationaal Park, op een strandzand of op het einde van een steiger in de haven zijn prachtige locaties.  

Dat moet gevierd worden…
Proost vervolgens met elkaar op de liefde en snijd de bruidstaart aan. Aansluitend is er de mogelijkheid om met jullie naasten te genieten van een diner. Denk daarbij bijvoorbeeld aan een buffet, drie-gangen diner of een barbecue. Ga daarna tot de late uurtjes met de voetjes van de vloer op de beats van de DJ of de muziek van de door jullie gekozen band.

Ook het feest  vieren op één
van onze schepen is mogelijk!

Als jullie afscheid genomen hebben van jullie gasten zullen jullie het feestgedruis verlaten en zullen jullie onder de sterrenhemel met vuurwerk over het water vertrekken.