GET WET (MAAR BLIJF WARM) EXPEDITIE

Een van de leukste activiteiten om in een groep te doen, de Get Wet Experience. Hijs jezelf in een speciaal warmtepak zodat je lekker warm blijft als we je overboord gooien.

Dobberend in de Waddenzee probeer je verschillende oefeningen uit te voeren. Gegarandeerd een prachtige en indrukwekkende ervaring die je nog lang bij zal blijven. 

GET WET EXPEDITIE - VANAF 6 PERSONEN

Vraag een expeditie aan voor uw eigen groep. Of stel ons een vraag.
Get-Wet-In-het-water

Prijs
€ 49,50 p.p. 
Totale duur
90 minuten
Vertrek
Waddenpaviljoen De Noorman (of Schiermonnikoog.)
Inclusief
Een drankje na bij Waddenpaviljoen De Noorman
Huren van de warmtepakken

Get Wet Experience
Beleef een onvergetelijke ervaring tijdens de Get Wet Experience en dobber rond in de Waddenzee, terwijl je gewoon lekker warm blijft. 

We ontvangen je bij Waddenpaviljoen De Noorman waar u uw spullen veilig achter kunt laten. Daar zullen we ook omkleden in de speciale warmte pakken. Vervolgens stappen we bij de steiger tegenover De Noorman op de rescueboot en varen we uit richting de Waddenzee. 

In een half uur tijd varen we naar de Waddenzee en komen we langs enkele mooie bezienswaardigheden zoals de zandplaten en is er grote kans dat we nog wat zeehonden tegenkomen. Met afwisselende snelheden varen we naar een geschikte plek om te beginnen met de sprong in het diepe. 

Als we op de juiste plek zijn aangekomen en iedereen zijn instructie heeft gehad springt iedereen van boord. Dankzij de speciale pakken blijf je warm en blijf je bovendien dobberen. Je krijgt als groep een aantal opdrachten. Bijvoorbeeld om met de groep als geheel naar een boei te zwemmen. Uiteraard blijven met de rescueboot ten alle tijden bij je in buurt. 

Dankzij het inzetten van teamwork zullen jullie snel merken dat je samen sterk staat! Na ongeveer een half uur in het water hijsen we iedereen weer aan boord en beginnen we aan de terugtocht naar De Noorman. 

Bij Waddenpaviljoen De Noorman kan iedereen zich weer omkleden en met zijn allen nagenieten van een drankje bij het haardvuur. 

Contact Formulier

Maak een keuze als u een vraag heeft over een specifieke rescueboot expeditie of als u een specifieke rescueboot expeditie wilt boeken.
Aantal personen dat mee gaat op expeditie.
Beschrijf hier uw vraag. Wilt u een expeditie boeken? Dan kunt u hier eventuele opmerkingen of vragen beschrijven.
Dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe last-minute evenementen.

Let Op!
In verband met de veiligheid moet je minimaal 12 jaar oud zijn.

Deze tocht is niet geschikt voor zwangere vrouwen en mensen met rugklachten. 

Op aanvraag is deze expeditie wél geschikt voor mindervaliden. 

Enkel op aanvraag
Deze rescueboot expeditie staat niet standaard in onze activiteiten agenda en wordt enkel op aanvraag gevaren. 

Neem contact met ons op, of gebruik het contact formulier bovenaan deze pagina.