Feesten & Recepties

Beleef Lauwersoog is de ideale plek voor uw (jubileum)feest, verjaardagsfeest of trouwreceptie. Ieder soort feest, borrel of receptie dat u wilt geven kunnen wij verzorgen.

Bij Waddenpaviljoen De Voormalige Noorman heeft u een grote feestlocatie die op te delen is twee ruimtes. Met panoramisch uitzicht over de zonsondergang op de Waddenzee een groot terras. 

Of kies voor de Waddenzee. Vaar uit met de MS Silverwind en ga midden op zee voor anker. 

Waddenpaviljoen De Noorman is, dankzij de kleurrijk verlichte haven, na zonsondergang een uiterst sfeervolle feest locatie.
De sfeerhaard weet, in de winter, een gemoedelijke sfeer te realiseren. In de zomer plaatsen we, wanneer gewenst, vuurkorven op het terras.
Met het schip voor anker midden op de Waddenzee. Met een bar en keuken aan boord. En genoeg ruimte voor (live) muziek aan boord.
Previous
Next

Hapjes & Drankjes Prijslijst

Prijzen zijn richtprijzen bedoeld ter indicatie en inspiratie. We maken altijd een goed passende offerte voor u op maat.

Vaar met ons uit!

Behalve aan wal, kunt u ook uw feest geven op de MS Silverwind! Gegarandeerd een feestlocatie om nooit meer te vergeten! Vraag naar de mogelijkheden

Uw wensen altijd centraal!

Bij Beleef Lauwersoog stellen we uw wensen centraal. Wilt u (live) muziek toevoegen, foto's laten zien op een beamer of overweegt u een bepaald thema voor uw feest? Wij denken graag met u mee en regelen het voor u. We zorgen ervoor dat het een feest wordt om nooit meer te vergeten!

Contact Formulier

Feest of receptie boeken? Geef dit hierboven aan en we nemen contact met u op.
Dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe last-minute evenementen.