COMPLETE DAGTOCHT SCHIERMONNIKOOG

Wij kunnen compleet verzorgde dagtochten naar Schiermonnikoog voor groepen verzorgen. Een ontspannen maar ook actieve dag op dit prachtige Waddeneiland. Gegarandeerd een erg leuke beleving voor zowel kleine als grote groepen. Deze dagtochten worden op afspraak georiganiseerd. Het is daarom altijd mogelijk er een invulling aan te geven die perfect aansluit op uw wensen.

Duur rondvaart

Volledig dagprogramma, afgesteld op uw wensen

Prijs per persoon*

€ 140,- p.p.

*gebaseerd op onderstaand programma, voor 25 mensen.

Uw dagtocht naar Schiermonnikoog
Iedere groep heeft andere wensen en is uniek. Daarom maken wij graag naar aanleiding van een persoonlijke kennismaking een voorstel op maat voor de invulling van uw dagtocht naar Schiermonnikoog. Voor een compleet verzorgde dagtocht zoals hieronder omschreven moet u denken aan een prijs van gemiddeld € 140,- per persoon.

Afhankelijk van de groepsgrootte en exacte inhoud van het programma kan dit nog verschillen.

Voorbeeld programma van een dagtocht Schiermonnikoog

 • Ontvangst met koffie en ambachtelijk gebak
 • Overtocht van Lauwersoog naar Schiermonnikoog
 • Lunchpakket voor op het eiland
 • Fietshuur of bus transfer voor op Schiermonnikoog
 • Strandactiviteit op Schiermonnikoog
 • Drankje en hapje bij terugkomst aan boord
 • Korte rescueboot expeditie’s die vertrekken vanaf het schip
 • Compleet diner buffet aan bord
  • Koud buffet
  • Warm buffet
  • Dessert buffet          
 • Afsluitend koffie of thee na het diner
 • Terugkeer aan vaste wal in Lauwersoog

Contact Formulier

Maak een keuze als u een vraag heeft over een specifiek arrangement of als u een specifiek rondvaart arrangement wilt boeken.
Dan houden we je op de hoogte van aanbiedingen en nieuwe last-minute evenementen.
Een dagtocht naar Schiermonnikoog

Overtocht
U maakt met één van onze schepen vanuit de visserijhaven van Lauwersoog de oversteek over de Waddenzee naar Schiermonnikoog. Onderweg wordt door een gids of door de schipper uitleg gegeven over de Waddenzee en haar inwoners. Zo ziet u  al varende alle pracht en praal die dit prachtige natuurgebied te bieden heeft. Natuurlijk wordt ook de innerlijke mens niet vergeten en voorzien wij u tijdens de tocht van koffie en gebak.

Rondvaart-Silverwind-Los
Beleef-Lauwersoog-1130-WEB

Op het eiland
Aangekomen bij de veerdam van Schiermonnikoog gaat u van boord waar fietsen voor u klaar staan om snel over het eiland te kunnen bewegen. Voor de mensen die slecht ter been zijn of anderzijds niet kunnen fietsen wordt voor een bus transfer gezorgd. Ook voorzien we de groep van lunchpakketten welke u bijvoorbeeld gezamenlijk op het strand kunt nuttigen.

Na een mooie fietsroute komt u aan op het strand waar u allerlei activiteiten kunt gaan beoefenen. Denk aan strandzeilen, sportvliegeren, boogschieten en strandgolven. Liever een bezoek aan een museum, een wandeling met de boswachter of een tocht met de Balg Express over het strand? Ook dat kunnen wij voor u regelen!

Retourvaart naar Lauwersoog
Na een mooie dag op het eiland ligt het schip weer voor u klaar voor de terugvaart (eventueel langs de zandbanken met zeehonden) naar Lauwersoog. U wordt hier ontvangen met een hapje en een drankje zodat u tijd heeft om de ervaringen van de dag met elkaar te delen. Onderweg kunnen er snelle rescueboaten langszij komen welke u en uw gasten meenemen op korte avontuurlijke tochtjes over de golven van de Waddenzee.

Nadat iedereen over de golven is gesprongen met de snelle boten hebben de koks aan boord een heerlijk buffet voor u klaar gezet van verse ingrediënten waar mogelijk uit de streek. Aansluitend is er ook een dessertbuffet vol met heerlijke zoetigheden. 

Beleef-Lauwersoog-1274-WEB

Melding over COVID-19  

Ook Beleef Lauwersoog en Waddenpaviljoen De Noorman zijn momenteel gesloten i.v.m. het Corona beleid.
Meld u aan voor onze nieuwsbrief en wij laten het u direct weten zodra wij weer open kunnen!

U kunt zich ook ten alle tijden tijden inschrijven onderaan iedere pagina.

U heeft zich aangemeld voor de nieuwsbrief.

Er is iets niet goed gegaan... Ververs de pagina en probeer het opnieuw.

Ik ben op de hoogte van de Privacy Policy en geef toestemming dat mijn persoonlijke gegevens gebruikt mogen worden om contact op te nemen over mijn reservering, vraag of opmerking.